UNIVERSITY NEWS

Випуск 2021: бакалаврам і магістрам вручені дипломи з відзнакою

Випуск 2021: бакалаврам і магістрам вручені дипломи з відзнакою

30 червня 2021 року на університетській площі біля пам’ятника Володимиру Винниченку відбулася урочиста церемонія вручення «червоних» дипломів про вищу освіту кращим випускникам факультетів університету ОКР «бакалавр» та «магістр».

З вітальним словом до молодих фахівців звернувся в.о. ректора ЦДПУ ім. В.Винниченка, доктор юридичних наук, професор Євген Соболь. Випускників також привітали голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Марія Чорна, голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга, міський голова Андрій Райкович.

Чудовим подарунком для випускників, викладачів та гостей свята стали виступи студентів нашого університету: хореографічного ансамблю бального танцю «Конвалія», студентів мистецького факультету, художніх гімнасток з факультету фізичного виховання та інших.

Ведучі церемонії – Лілія Тітенко та Володимир Вященко.

Вітаємо наших випускників! Дипломи, що їх нині ви тримаєте у ваших руках, – це символ ваших знань. Знань, не отриманих чи подарованих, а здобутих завдяки вашій цілеспрямованості, відповідальності, старанності, творчості та непідробного інтересу до теорії і практики вашого фаху. Віримо, що диплом стане лише першим з багатьох ваших здобутків у обраній вами професії. Працюйте, розвивайтесь, ростіть над собою – на благо України та славу рідного університету. Пишаємось вами та бажаємо щасливої долі!