UNIVERSITY NEWS

Вітаємо з обранням на посаду ректора!

Вітаємо з обранням на посаду ректора!

3 червня 2021 року колектив Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка обрав нового керівника – доктора юридичних наук, професора Євгена Юрійовича Соболя.

«Для мене велика честь і відповідальність очолювати наш прекрасний колектив. Виборчий процес був вперше в історії університету такий тривалий і складний. 

Мені приємно, що саме моя ректорська программа кафедроцентризму отримала найбільшу підтримку як в першому, так і в другому турі виборів. Вдячний моїй команді – тим колегам і друзям, які весь час були поруч, підтримували мене, усіляко допомагали протягом кількох виборчих марафонів. А головне – з самого початку і до кінця вірили в перемогу моєї програми. Насамкінець, дозвольте висловити щиру вдячність всім колегам і студентам, які довірили мені бути менеджером освітньої та інтелектуальної перлини нашого регіону. Наш університет – це наше життя, і ми маємо зробити його найкращим» – написав у себе на фейсбук-сторінці професор Є.Ю. Соболь.

Зичимо Євгену Юрійовичу успішного та продуктивного ректорства, бажаємо йому зберегти та примножити давні педагогічні традиції одного з найдавніших та найпрестижніших вишів Центральної України.