UNIVERSITY NEWS

Відбувся обласний етап змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я!»

Відбувся обласний етап змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я!»

15 травня 2021 року з нагоди Міжнародного дня сім’ї на стадіоні факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. Володимира Винниченка відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я!».

У відкритті фінальних змагань взяли участь начальник управління молоді та спорту Кіровоградської ОДА Ірина Глобенко, директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Дмитро Янчук та в.о. ректора Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка Євген Соболь.

Євген Юрійович привітав організаторів та учасників змагань, відзначивши надзвичайно велику роль спорту, здорового способу життя та фізичної культури для сучасної людини, особливо в умовах пандемії: «Упевнений, що усі ви – вже переможці, бо перемагаєте спортом лінь, песимізм і хвороби!», – відзначив керівник університету.

Участь у фіналі взяли команди з 13 територіальних громад області. Змагання складалися з чотирьох комплексних естафет: флорбол, снайпери, смуга перешкод та сімейний стрибок. За результатами змагань перше місце посіла команда родини Заітових зі Смолінської територіальної громади. Влітку вона побореться за перемогу у фіналі фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я!» у Києві.