UNIVERSITY NEWS

VIVAT MAGISTERS! Випуск магістрів 2020 року на мистецькому факультеті ЦДПУ

VIVAT MAGISTERS! Випуск магістрів 2020 року на мистецькому факультеті ЦДПУ

Мистецький факультет Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка представляє один з найбільш цікавих напрямів вищої освіти – професійну підготовку і виховання творчих особистостей у галузях музичного, хореографічного та образотворчого мистецтва. Пріоритети, які сповідує факультет – освіта і творчість, професіоналізм і культура, патріотизм і толерантність.

3 лютого 2021 року випускники денної та заочної форм навчання отримали дипломи магістрів. Компетенції набуті на мистецькому факультеті дадуть змогу майбутнім учителям успішно працювати на теренах педагогічної та мистецької освіти в Україні та за кордоном, проявляти себе у сферах культури і науки.

На врученні дипломів були присутні викладачі фахових кафедр, заступники декана та куратори академічних груп. З вітальним словом до випускників та викладачів звернулася декан факультету, доктор педагогічних наук, доцент Т. В. Фурсикова.  Вручаючи дипломи, Тетяна Володимирівна щиро привітала випускників із завершенням навчання на другому освітньому рівні і висловила надію, що педагогічний університет колишні студенти будуть згадувати з теплою посмішкою і пам’ятати, що вони завжди є частиною нашої винниченківської спільноти. У своєму виступі Т. В. Фурсикова запевнила, що подальша стратегія розвитку факультету спрямована на підготовку фахівців нової генерації, здатних навчатися впродовж життя, критично мислити, ставити цілі та досягати їх, працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі.

Теплими й щирими були слова вдячності колишнім студентам, а тепер вже колегам, завідувача кафедри музичного мистецтва та методики музичного виховання, доктора педагогічних наук, професора В. Ф. Черкасова, який  побажав  майбутнім учителям подальших творчих успіхів та натхнення в нелегкій викладацькій діяльності, міцного здоров’я, щастя, добра, миру, достатку і злагоди в родинах та нових досягнень на благо рідного краю та України.

Студенти-випускники подякували викладачів та заступника декана, кандидата педагогічних наук, доцента Ю. В. Локарєву за організацію заходу з вручення дипломів і запевнили крокувати у професійне життя гідно відстоюючи честь своєї Alma mater.

Інформацію надано мистецьким факультетом