UNIVERSITY NEWS

Університет готується до навчального семестру

Університет готується до навчального семестру

Ось і завершився період новорічних свят та сесія. А поки студенти відпочивали та екзаменувалися, університет готувався до нового семестру.

Так, переїхали до нових приміщень і завершили своє облаштування деканат мистецького факультету і кафедра хореографії та естетичного виховання.

Для настройки фортепіано і роялів у навчальних аудиторіях та залах був запрошений майстер із Одеси Роман Колесніков, який пройшов стажування і сертифікацію у Німеччині на фабриці «Steinway sons» (м. Гамбург) та на фабриці «Весhstein» (м. Берлін). Працівники нашого університету провели косметичну реставрацію зовнішнього вигляду роялів в актовій залі.

Для покращення умов дистанційного навчання та інформатизації в ЦДПУ замовлені й почали виконуватися роботи зі збільшення потужності каналу Інтернет для університету загалом та природничо-географічного факультету зокрема. Закуплено партію оргтехніки та ноутбуків для посилення матеріально-технічної бази кафедр та підрозділів.

У бібліотеці університету силами адміністративно-господарської частини проводяться роботи з реконструкції системи опалення. Столярна майстерня виготовляє меблі для гуртожитку та облаштування навчальних кабінетів. Проведена також ціла низка заходів із енергозбереження та забезпечення діяльності університету в зимовий період.