UNIVERSITY NEWS

Перемога студентки фізмату на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Перемога студентки фізмату на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Студенка фізмату Скляренко Надія посіла І місце на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Технології легкої промисловості»

Цієї весни в м. Києві завершився ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Технології легкої промисловості», який проводився згідно наказу Міністерства освіти і науки України на базі Київського національного університету технологій та дизайну. Кафедра теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності рекомендувала до участі у ІІ етапі за секцією «Дизайн» одну роботу переможця першого етапу - студентки спеціальності «015 Професійна освіта. Технологія виробів легкої промисловості» Скляренко Надії. Тема наукового дослідження «Удосконалення дизайн-проектування одягу з оздобленням на засадах тектонічного підходу», науковий керівник доктор педагогічних наук, кандидат технічних наук, професор кафедри теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Єжова Ольга Володимирівна. Робота виконана у співавторстві з магістранткою Київського національного університету технологій і дизайну Фесюк Іванною, її науковий керівник доктор технічних наук, професор кафедри ергономіки та проектування одягу Пашкевич Калина Лівіанівна.

З-поміж надісланих на конкурс 50 наукових робіт авторам 13 досліджень будуть надіслані поштою дипломи 1-3 ступенів.

Це був не перший досвід участі наших студентів в такому престижному конкурсі. В минулому році було надіслано 4 роботи студентів спеціальності «014 Середня освіта. Трудове навчання і технології», які посіли достойні місця в середині загального рейтингу за секціями «Дизайн» і «Технології легкої промисловості», а одна робота відзначена грамотою.

Вітаємо Скляренко Надію та її наукового керівника Єжову Ольгу Володимирівну з перемогою на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Технології легкої промисловості»! Бажаємо успіхів у науковій діяльності!

Переглянути список переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Технології легкої промисловості» 2019/2020 можна за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1lCnoIkZODwEwEIaMFDRLAzg9ACNLxZOR/view

Матеріал підготувала:
доктор педагогічних наук, професор Єжова О.В.

Інформацію надано факультетом математики, природничих наук та технологій