UNIVERSITY NEWS

Офіційне членство в асоціації GALA

Офіційне членство в асоціації GALA

Щиро вітаємо кафедру перекладу, прикладної та загальної лінгвістики з офіційним членством в одній з найавторитетніших професійних асоціацій перекладацьких та локалізаційних компаній «The Globalization and Localization Association (GALA)».

Викладачі та студенти спеціальностей «Переклад» та «Прикладна лінгвістика» мають значний досвід співпраці з GALA. Протягом 2015-2019 років доцент Бондаренко О.С. – активний член, доповідач на щорічних конференціях та член журі студентського конкурсу “Rising Star Scholarship”. Матеріали асоціації активно залучаються до робочих програм курсів: “Практичний курс перекладу з англійської мови”, “Інтегровані системи перекладу”, “Технології перекладу та перекладацький менеджмент” (доцент Бондаренко К.Л., доцент Бондаренко О.С.).

У 2019 році студентка відділення перекладу, прикладної та загальної лінгвістики Катерина Лемещук  брала участь у щорічній конференціі GALA у складі команди волонтерів з України.

Офіційне членство в асоціації GALA забезпечує додаткові можливості для професійного вдосконалення викладачів, надаючи безпосередній доступ до якісного фахового контенту для наукових розвідок та налагодження контактів з академічними колами. Участь в студентських проектах GALA – реальна можливість майбутнього працевлаштування в індустрії лінгвістичних послуг.

Інформацію надано навчально-науковим відділом