UNIVERSITY NEWS

Квест «Подорож університетом»

Квест «Подорож університетом»

Профком студентів дбає про цікаве дозвілля та незабутні  враження нашої молоді, тому цього року підготував незвичайні та цікаві заходи, приурочені до Дня студента. Святковий тиждень почався з квесту “Подорож університетом”. Таке дійство проводилось у нас в університеті вперше.

Локації розташовувались на кожному факультеті, а завдання пов’язувались із особливостями навчання на ньому. Щоб дістатись кожної локації, студенти мали розгадати зашифрований опис місця. Команди отримали можливість відчути себе справжніми археологами, шукаючи заховані предмети; розгадували слова, шукаючи щось спільне в представлених зображеннях; виконували завдання на пошук географічних об'єктів, грали в крокодила англійською та тренувалися в грі з баскетболу, а ще навчились складати неабияк смішні казки та розуміти один одного, малюючи на спині.

Остання локація знаходилась в кабінеті ректора університету Олега Анатолійовича Семенюка. Він особисто перевірив на справність капітанів команд та подарував кожному подарунок. Отримані капітанами бали додались до загальної суми.

Тож з відривом в декілька балів почесне трєтє місце посіла команда мистецького факультету. Студенти іноземних мов вибороли друге місце, а найзгуртованішими виявились представники природничо-географічного факультету!

Кожна команда отримала смачний пиріг та грамоту від студпрофкому. А завершилось дійство загальним флешмобом та піснею, яку учасники розучували на локації мистецького факультету. Нехай ця перша подорож університетом створить гарну традицію до проведення таких квестів кожного року!

Студентка факультету філології та журналістики,
член профкому студентів Войтенко Яна

Інформацію надано профкомом студентів