UNIVERSITY NEWS

Концерт-привітання до Дня працівників освіти!

Концерт-привітання до Дня працівників освіти!

За традицією на початку жовтня вся Україна святкує День працівників освіти. Для нашого закладу це величне свято, адже саме в педагогічному університеті зароджуються вогники усіх освітян. Викладачів та гостей, які завітали на концерт чекало феєричне відкриття, яке підготував народний хореографічний ансамбль бального танцю «Конвалія», художній керівник якого доцент кафедри музичного мистецтва і хореографії Спінул Ігор Васильович.

З вітальним словом виступили ректор Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, доктор філологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Семенюк Олег Анатолійович та проректор з наукової роботи, доктор філологічних наук, професор Михида Сергій Павлович та нагородили кращих працівників університету. Після приємних слів та побажань, на глядачів чекав музичний дарунок від лауреату міжнародних конкурсів – оркестру народних інструментів «Степові зорі», керівник – кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри музичного мистецтва і хореографії Стукаленко Зоя Михайлівна.

Неймовірні емоції подарували студенти мистецького факультету! Ковальчук Тетяна, лауреат всеукраїнських вокальних конкурсів, переможниця конкурсу «Суперстуденка 2016» заспівала чарівну пісню, а першокурсники приємно здивували композицією «Танцювальна перерва». Дійсно, такої запальної перерви, ще ніхто не бачив! З великою і особливою любов’ю свій творчий дарунок презентували Елеонора та Кароліна Мудрі і виконали жартівливу композицію «Танцювальний акордеон», яка викликала оплески та захоплення у глядачів.

Краплинкою тендітності, ніжності та легкості поділилась із залом студентка І курсу факультету фізичного виховання, майстер спорту, чемпіонка України 2019 року з художньої гімнастики – Гладких Анастасія. Тренер – заслужений працівник фізичної культури і спорту Шевченко Ольга Володимирівна.

Завершився концерт неймовірно проникливими словами ведучої Тітенко Лілії та незабутнім виступом Народного артиста України Сергія Дьоміна разом із солістами народного хореографічного ансамблю бального танцю «Конвалія».

Тож ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Дякуємо Вам за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Зі святом Вас!

Студентка факультету філології та журналістики,
член профкому студентів Войтенко Яна

Інформацію надано профкомом студентів