UNIVERSITY NEWS

Посвята в студенти ЦДПУ

Посвята в студенти ЦДПУ

2 вересня 2019 року у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті відбулася традиційна для початку навчального року урочиста подія. На площі біля пам’ятника Володимиру Винниченку зібралися викладачі, студенти, батьки, щоб привітати першокурсників та нових учнів наукового ліцею з посвятою в студенти та ліцеїсти.

Зазначимо, що на перший курс цього року вступили 720 абітурієнтів, а всього студентські квитки отримають 1306 осіб, які будуть навчатися на освітніх рівнях бакалавра та магістра. До ліцею прийшло 190 учнів.

Зі словами привітання до присутніх звернулися ректор ЦДПУ, доктор філологічних наук, професор Олег Семенюк та директор наукового ліцею – кандидат педагогічних наук Наталя Чередніченко. Після цього першокурсникам вручили символічні студентські квитки, а ліцеїстам – учнівські, були проголошені слова клятви вірності студентству та прозвучав «Гаудеамус».

Наприкінці дійства всіх очікував невеличкий концерт, по завершенню якого, студенти та ліцеїсти пішли до аудиторій, які вже скоро стануть для них звичними й рідними.