UNIVERSITY NEWS

«Золотий» факультет філології та журналістики

 image0012.jpg

Протягом 2012/13 навчального року в Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка проходили спортивні змагання  серед студентів перших курсів і міжфакультетська спартакіада.

 В усіх змаганнях (футбол, волейбол, баскетбол, настільний теніс, легка атлетика, шахи та шашки) були представлені команди факультету філології та журналістики. Незважаючи на те, що команда хлопців не могла зібрати навіть повноцінну заявку на ігрові види спорту, вони вибороли призові місця. До того ж не просто призові.

 Першокурсники вибороли срібло змагань, а збірна факультету виявилася взагалі найкращою збірною університету. Це і підтверджується золотим кубком, який зараз займає почесне місце в деканаті факультету. Хлопців на нашому факультеті небагато, але ми беремо не кількістю, а якістю.

 Уже традиційно найкращою стала  команда дівчат нашого факультету:  вони вибороли золоті нагороди як в змаганнях серед перших курсів, так і в загальноуніверситетських. Тож ми з вами навчаємось на найспортивнішому факультеті університету і сподіваємося, що і в цьому навчальному  році виборюватимемо найвищі місця в університетських змаганнях, завоюємо 4 (з 4 можливих) золотих кубки. А поки пишаймось однією срібною і трьома золотими нагородами.   

Сергій Цигульський, студент 23-ї групи

 image0008.jpgimage0006.jpg image0004.jpgimage0011.jpg