Оголошення абітурієнта

Підготовка до вступної кампанії 2019 року: регіональна нарада-семінар у м. Дніпро

Підготовка до вступної кампанії 2019 року: регіональна нарада-семінар у м. Дніпро

З метою обговорення актуальних питань організації і проведення прийому вступників у 2019 році до закладів вищої освіти та наукових установ, що здійснюють підготовку за освітніми ступенями бакалавра, магістра та доктора філософії всіх форм власності та сфер управління 18 січня 2019 року Міністерством освіти і науки України було проведено регіональну нараду-семінар на базі НТУ «Дніпровська політехніка» (м. Дніпро) за участю: генерального директора Директорату вищої освіти і освіти дорослих МОН України О.І. Шарова, керівника експертної групи з питань освіти дорослих та педагогічної освіти МОН України І.А. Балуби, а також представників Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної адміністрації.

Місце проведення зібрання проректорів (заступників директорів), відповідальних секретарів приймальних комісій та адміністраторів Єдиної державної електронної бази організаторами заходу було обрано символічно. Навпроти центрального корпусу Дніпровської політехніки гостей гостинно зустрічали два цьогорічні нацрекордсмени – найбільший прапор і найвищий флагшток України. За повідомленням прес-служби Дніпропетровської облдержадміністрації «Найбільший стяг, який коли-небудь майорів над українським містом, – 12 на 18 метрів і вагою – 23 кг. Височить він на найвищому, 72-метровому, флагштоці. Об’єкт монументального мистецтва, який облаштувала на проспекті Дмитра Яворницького Дніпропетровська облдержадміністрація, внесений до Книги рекордів України», – йдеться в повідомленні.

У нараді взяли участь представники 74 закладів вищої освіти Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської та південної частини Донецької областей.

Нарада транслювалася в режимі Онлайн – відео-запис регіональної наради-семінару в Дніпровській політехніці від 18.01.2019.

Інформаційні матеріали можна переглянути за посиланням: Вступна кампанія 2019: Умови прийому та організація роботи.