Відділ профорієнтації та доуніверситетської підготовки

Команда ЦДУ імені Володимира Винниченка зустрілась зі старшокласниками м. Кам’янки

Команда ЦДУ імені Володимира Винниченка зустрілась зі старшокласниками м. Кам’янки

У рамках вступної кампанії-2023, 21 квітня 2023 року делегація ЦДУ імені Володимира Винниченка провела зустріч із учнями старших класів закладів загальної середньої освіти м. Кам’янка Черкаської області. Захід відбувся у затишній атмосфері місцевого будинку культури, у якому зібралось понад 200 присутніх.

Під час зустрічі представники університету познайомили учнів зі спеціальностями, особливостями навчання в університеті, новими освітніми програмами та новаціями вступної кампанії у 2023 році. Студенти факультету математики, природничих наук та технологійПавлюк Денис та Островський Роман розповіли про власні розробки у сфері роботетіхніки.

Захід супроводжувався яскравим концертом за участі студентів факультету педагогіки, психології та мистецтв – Анни Матуляк, Анни Усік, Дар’ї Мунтян, Лагно Вікторії, Ніколенко Лоліти, солістів хореографічного ансамблю бального танцю «Конвалія» – Подшивалової Ольги та Єрьоменка Данила. Факультет фізичного виховання представила майстер спорту України з художньої гімнастики – Нестеренко Анна. Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій на сцені презентував Даниїл Агзамов. Наш захід підтвердив, що ЦДУ імені Володимира Винниченка – це не лише підготовка кваліфікованих спеціалістів, а сучасний творчий, демократичний простір для самореалізації. 

Попереду наших старшокласників очікують вступні випробування. Тож бажаємо успіхів! Наша ж команда продовжує проводити «Дні університету» у громадах Центральноукраїнського регіону!