Виробнича практика в закладах дошкільної освіти

Виробнича практика в закладах дошкільної освіти

Для формування професійної компетентності логопеда виробнича практика (з 1.04 по 19.04.2024) в закладах дошкільної освіти є важливою складовою освітньо-професійної програми напряму “Спеціальна освіта”.

До практики студенти групи СО20Б (42) готувалися особливо, адже через декілька місяців державний екзамен. Практика проходила на базах: закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №73 "Червона квіточка" комбінованого типу, «Дошкільні групи КЗ «Спеціальної школи №1» КМР», дошкільний навчальний заклад №6 "Сонечко" виконавчого комітету Знам'янської міської ради, Комунальний заклад "Міський інклюзивно-ресурсний центр" Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області, КЗ “Кропивницький міський центр комплексної реабілітації та надання соціальних послуг для осіб з інвалідністю” Кропивницької міської ради.

Всі студенти творчо підійшли до проведення залікових індивідуальних занять, про що свідчить посмішка та задоволення в кінці заняття дітей із психофізичними порушеннями. Про свої досягнення випускники готові поділитися на підсумковій конференції.

Кафедра педагогіки та спеціальної освіти бажає подальших успіхів!