Реалізація академічної мобільності в рамках викладання психологічних дисциплін

Реалізація академічної мобільності в рамках викладання психологічних дисциплін

Академічна мобільність – одна із основних і необхідних складових в Європейському науково-освітньому просторі. Досвід реалізації співробітництва в розвитку академічної мобільності успішно здійснюється між кафедрою психології та соціальної роботи Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка і кафедрою вікової та педагогічної психології Рівенського державного гуманітарного університету.

На запрошення в.о. ректора РДГУ Романа Павелківа, доктора психологічних наук, професора, завідувача кафедри вікової та педагогічної психології та професора Валентини Безлюдної гостьову лекцію «Психологічні технології у роботі з дітьми» прочитала кандидат психологічних наук, доцент Ірина Радул.

2

Слухачі ознайомились з сучасними техніками роботи психолога з дітьми. Лекторка поділилася своїм практичним досвідом психотерапевтичної роботи з дітьми різних вікових груп, ознайомила із апробованими техніками корекційного впливу і психологічної допомоги.

31

Захід отримав важливе значення не тільки в рамках завдання реалізації академічної мобільності, а також як вектор професійного самопошуку для студентської молоді.

Від імені кафедри психології та соціальної роботи ЦДУ імені Володимира Винниченка висловлюємо щиру подяку дружнім колегам із РДГУ.

Інформацію підготувала доцент кафедри психології та соціальної роботи Ірина Радул