Надання рекомендацій до зарахування

1. Рейтингові списки формуються приймальною комісією з ЄДЕБО та оприлюднюються у повному обсязі на веб-сайті ЦДПУ ім. В. Винниченка (www.cuspu.edu.ua). ЦДПУ ім. В. Винниченка замість оприлюднення на офіційному веб-сайті поточних рейтингових списків вступників може надавати посилання на своєму офіційному веб-сайті на відповідну сторінку закладу у відповідній інформаційній системі, яка здійснює інформування громадськості на підставі даних ЄДЕБО.

2. Списки вступників, рекомендованих до зарахування за кошти державного бюджету (за державним замовленням) за кожною конкурсною пропозицією, отримуються приймальною комісією за даними ЄДЕБО, перевіряються на предмет достовірності поданих вступниками відомостей та дотримання передбачених Умовам прийому та цими Правилами прийому вимог щодо формування списків, затверджуються рішенням приймальної комісії і оприлюднюються шляхом розміщення на інформаційних стендах приймальних комісій та/або веб-сайті ЦДПУ ім. В. Винниченка (www.cuspu.edu.ua) відповідно до строків, визначених у розділі V цих Правил прийому.

У списку вступників, рекомендованих до зарахування, зазначаються такі самі дані, що і в рейтинговому списку вступників відповідно до пункту 3 цього розділу.

3. Списки рекомендованих до зарахування оновлюються після виконання/невиконання вступниками на здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра вимог для зарахування на навчання відповідно до розділу X Умов прийому та цих Правил  з урахуванням їх черговості в рейтинговому списку вступників.

Під час оновлення списків рекомендованих до зарахування на ступінь бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста незалежно від конкурсного бала рекомендації для зарахування надаються вступникам, зазначеним у пунктах 12 - 14 розділу VIII Умов прийому та цих Правил, якщо вони допущені до конкурсного відбору.

4. Офіційним повідомленням про надання рекомендацій до зарахування вважається оприлюднення відповідного рішення на стендах приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка а також відображається у кабінеті вступника в ЄДЕБО. Рішення приймальної комісії про рекомендування до зарахування розміщується на веб-сайті ЦДПУ ім. В. Винниченка (www.cuspu.edu.ua) у встановлені цими Правилами строки.

Рекомендованим до зарахування вступникам можуть надсилатись повідомлення засобами електронного та мобільного зв’язку відповідно до цих Правил прийому.