Студент факультету філології та журналістики – переможець «Батлу поетів»!

Студент факультету філології та журналістики – переможець «Батлу поетів»!

18 березня 20201 року, напередодні Всесвітнього дня поезії, у Центральноукраїнському державному будинку художньої та технічної творчості зібрались молоді поети та поетеси Кіровоградщини, щоб визначити найкращого серед них. Цього року через карантинні вимоги конкурс відбувався онлайн на платформі Zoom.

Головною метою конкурсу є підтримка талановитих учнів та студентів, сприяння їх самореалізації та стимулювання подальшої творчої діяльності, формування високої індивідуальної етичної культури, національних традицій, духовного збагачення особистості, популяризація змістовного культурного дозвілля та обміну досвідом серед творчої молоді.

Конкурс відбувся за підтримки Департаменту освіти і науки, управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

До конкурсу приєдналась учнівська та студентська молодь з освітніх закладів Бобринецького, Добровеличківського, Новоукраїнського, Олександрійського, Олександрівського, Новгородківського, Благовіщенського районів та м. Кропивницького.

Конкурс проводився на засадах добровільності, відкритості, прозорості та гласності. Усі етапи "Батлу поетів" відбувались онлайн і до фінального рішення компетентного журі приєднувалися голоси самих учасників.

Після запеклої поетичної битви журі оголосило переможців.

Перше місце – БІРЗУЛ Денис Олександрович, студент факультету філології та журналістики Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка, м. Кропивницький;

Друге місцеМУЗИЧЕНКО Катерина Віталіївна, студентка професійно-технічного училища № 4, м. Новоукраїнка;

Третє місцеГОЛОВАЧКА Карина Станіславівна, студентка професійно-технічного училища № 40, м. Новоукраїнка;

Приз глядацьких симпатійКОСЮК Іван Михайлович, студент Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова, м. Кропивницький.

Вітаємо Дениса і бажаємо йому нових перемог на шляху до поетичних вершин!