Тренінг «Майстерня помічника депутата міської ради»

Тренінг «Майстерня помічника депутата міської ради»

22 травня 2024 року бакалаври та магістранти ОП «Право», студенти-консультанти юридичної клініки «Artium De Lex» Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка взяли участь у тренінгу «Майстерня помічника депутата міської ради», який відбувся в межах кампанії «Місцеві депутати. Атестація». Організатором тренінгу виступила Кіровоградська асоціація «Громадські ініціативи».

Під час тренінгу студенти поглибили свої теоретичні знання щодо правових засад та організації діяльності органів місцевого самоврядування, правового статусу депутатів місцевих рад.

Учасники заходу отримали корисний досвід, узявши участь у таких тренінгах «Організація ради зсередини», «Як потрапити до депутатської команди?» тощо. Інформативним став розгляд та презентація рішень із певних кейсів в діяльності депутатів місцевих рад.

Зауважимо, що в умовах воєнного стану органи місцевого самоврядування відіграють дуже важливу роль, маючи можливість оперативно та ефективно реагувати на поточні виклики та проблеми громади. Розширення знань та практичних навичок, зокрема, у контексті форм та методів діяльності депутатів місцевих рад для майбутніх правників є важливим та корисним.

Вдячні організаторам за змістовний та цікавий захід.