Вітаємо переможців!

5 грудня 2012 року в спортивному залі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся спортивно-масовий конкурс «Козацькі розваги», присвячений «Дню Збройних сил України».

В ньому взяли участь  збірні команди усіх факультетів. Керівники молодіжного центру підготували цікаві спортивні конкурси: перетягування канату, естафету, піднімання гирі, вправи зі скакалкою на швидкість та інші. На змаганнях крім учасників та студентів-вболівальників  були присутні ректор університету професор Семенюк Олег Анатолійович, декани та заступники деканів всіх факультетів.

Збірна команда факультету історії та права у складі капітана команди Саченка Євгенія, членів команди: Волошина Владислава, Настіна Петра, Хоменка Богдана, Майбороди Дмитра, Воскобойника Сергія, Обзора Сергія, Будулатія Олександра, Ільніцького Віталія, Скока Артема проявила під час змагань свої бійцівські якості. В перетягуванні каната ми лише у фіналі поступилися команді факультету фізичного виховання, всього декількох балів до перемоги у конкурсі з піднімання гирі не вистачило Будулатію Олександру, проте в командній естафеті ми вибороли переконливу перемогу. В результаті – почесне друге місце, гордість та впевненість у власних силах (адже кращими за нас були лише професійні спортсмени факультету фізичного виховання) та смачний пиріг і чаювання в компанії з заступником декана Наталією Іванівною Біденко.

Капітан команди Саченко Євгеній