На факультеті запрацював Інформаційний центр представництва Європейського Союзу в Україні

5 березня 2018 року у м. Кропивницькому відбулася небуденна подія. На базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка було урочисто відкрито Інформаційний центр в Кірогвоградській області представництва Європейського Союзу в Україні та підписано договір про співпрацю.

Участь у відкритті Центру взяли Давід Стулік, прес-аташе Представництва Європейського Союзу в Україні, Олег Семенюк, ректор Центральноукраїнського педагогічного університету ім. В. Винниченка, а також Ірина Стаднійчук, документаліст відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні та Олександр Білоус, декан факультету іноземних мов, на базі якого власне і запрацював Інформаційний Центр.

Це вже 25-й Інформаційний центр ЄС, відкритий на теренах нашої держави. Інформаційні центри ЄС у різних регіонах України розповсюджують новини про ЄС та його політику, надаючи інформацію українським громадянам щодо європейської інтеграції, можливостей для малого та середнього бізнесу, а також сприяння участі у дебатах з європейських питань.

>Після відкриття Центру Давід Стулік провів презентацію для всіх бажаючих студентів та молоді міста Кропивницького з актуальних питань взаємодії Україна-ЄС на тему: «Можливості для української молоді в Європі».

Центр працюватиме в аудиторії № 601 на шостому поверсі семиповерхового корпусу з 8.00 до 16.00. На базі Центру будуть проводитись інформаційні заходи для всіх бажаючих.

 

Зоряна Кабашнюк

студентка 6 курсу

факультету іноземних мов