ЦДУ готує до ЄФВВ та запрошує до навчання

ЦДУ готує до ЄФВВ та запрошує до навчання

Цього року для вступу в магістратуру потрібно скласти Єдине Фахове Вступне Випробування (ЄФВВ). Кафедра інформатики, програмування, штучного інтелекту та технологічної освіти  разом з кафедрою менеджменту та підприємництва  та кафедрою математики та цифрових технологій, оперативно зреагували на виклики сьогодення та організували на базі факультету математики, природничих наук  та технологій безкоштовні інтенсивні курси для підготовки до ЄФВВ з інформаційних технологій. Основна мета цих курсів - підготувати студентів до вивчення складних тем інформаційних технологій та забезпечити їм необхідні навички та знання для успішного складання ЄФВВ для магістратури.

Курси тривають щоденно, другий тиждень поспіль, використовуються найсучасніші лабораторії факультету – ауд. 204 та ауд. 205, які забезпечують гнучкий формат проведення з підтриманням онлайн відвідувань. Також на освітньому порталі ЦДУ створено Classroom, куди додано здобувачів освіти спеціальностей 122 Комп’ютерні науки, 014.09 Середня освіта (Інформатика та математика), а також всіх зацікавлених студентів з інших спеціальностей та закладів.    

Досвідчені викладачі кафедр інтенсифікують та систематизують знання студентів  з розділів:

А відповідні кейси з навчальними та демонстраційними матеріалами розділів розташовані у Класрумі.

Слід зазначити, що ЦДУ запрошує всіх випускників бакалаврату вступити до нас на магістратуру 122 спеціальності. Тому, якщо є бажаючі підготуватися до ЄФВВ з інших університетів, вони можуть написати на електронну пошту кафедри комп’ютерних наук ([email protected]) для подальшої комунікації та отримання доступу до курсу.

Координатор курсів
доцент кафедри інформатики,
програмування, штучного інтелекту
та технологічної освіти
Олена Присяжнюк