Презентація збірки віршів та прози «Лютий: війна і тиша»

Стоїть перед аудиторією студентів та викладачів факультету математики, природничих наук та технологій студент спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології) Владислав Лутаєнко і читає свої вірші, написані на «нульовці», під час коротких перепочинків, тренувань, навчання в аудиторіях університету.

Бесіда про академічну доброчесність з магістрами-хіміками

17 червня 2024 року на кафедрі природничих наук і методик їхнього навчання відбулося чергове обговорення Закону про академічну доброчесність. В обговоренні взяли участь гарант ОП Середня освіта (Хімія, Біологія та здоров’я людини) доцент Форостовська Т.О., професор Дефорж Г.В. та куратор групи ХБ23М доцент Боброва М.С.

ЦДУ готує до ЄФВВ та запрошує до навчання

Цього року для вступу в магістратуру потрібно скласти Єдине Фахове Вступне Випробування (ЄФВВ). Кафедра інформатики, програмування, штучного інтелекту та технологічної освіти  разом з кафедрою менеджменту та підприємництва  та кафедрою математики та цифрових технологій, оперативно зреагували на виклики сьогодення та організували на базі факультету математики, природничих наук  та технологій безкоштовні інтенсивні курси для підготовки до ЄФВВ з інформаційних технологій. Основна мета цих курсів - підготувати студентів до вивчення складних тем інформаційних технологій та забезпечити їм необхідні навички та знання для успішного складання ЄФВВ для магістратури.

Стратегія інституційної включеності студентського самоврядування до процедур внутрішньої системи забезпечення якості освіти ЦДУ

У червні 2024 року студентським самоврядуванням була переглянута та оновлена Стратегія інституційної включеності студентського самоврядування до процедур внутрішньої системи забезпечення якості освіти університету, розроблена відповідна дорожня карта та здійснена презентація їх студентській спільноті.

Майстер-клас для учнів Ліцею нових технологій навчання від викладачів спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології)

12 червня 2024 р. на факультет математики, природничих наук та технологій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка завітали учні КЗ «Ліцей нових технологій навчання» Кропивницької міської ради під керівництвом Єрмакова Дмитра Олексійовича, вчителя інформатики. Цей візит став справжнім святом для юних техніків, адже вони отримали можливість взяти участь у майстер-класі з робототехніки, який проводив кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри математики та цифрових технологій Соменко Дмитро Вікторович.