Запрошуємо на відкриття виставки кваліфікаційних робіт студентів «Творимо і перемагаємо»

У Музеї мистецтв міста Кропивницького 4 липня о 14:00 відбудеться відкриття виставки кваліфікаційних робіт «Творимо і перемагаємо» спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво)  бакалаврського та магістерського рівня освіти.

Міжнародна програма «Травмоінформована допомога через арт-комунікаційну взаємодію»

Заключним акордом роботи кафедри мистецької освіти у поточному навчальному році за Міжнародною програмою «Травмоінформована допомога через арт-комунікаційну взаємодію», стала участь професора Алли Растригіної у Літній школі KSE з практик травмоінформованого мистецтва у межах проєкту «Art Therapy Force». Захід було розроблено й організовано у партнерстві з Київською школою економіки, ГО ART DOT, Opera Circus та Королівського коледжу Лондона (факультет військових досліджень).

Відбулася презентація студентських робіт у техніці «гарячий батик»

Наприкінці семестру кафедра мистецької освіти організувала виставку студентських робіт у техніці «гарячий батик».

Волонтерський рух студентів-художників

Волонтерський рух студентів-художників у часи війни – це унікальний феномен, що виник в Україні під час збройного конфлікту. Це розповідь про роль майбутніх митців у підтримці та піднесенні духу народу, який переживає трагічні часи війни.

Відбувся захист курсових робіт (проєктів) студентів ІІІ курсу

Захист курсових робіт з образотворчого, музичного мистецтв та хореографії на ІІІ курсі – це важливий етап у навчанні студентів, який демонструє їхні знання, навички та творчий потенціал.