ЄВІ з англійської мови 2024: секрети успішного складання іспиту

ЄВІ з англійської мови 2024: секрети успішного складання іспиту

5 червня 2024 року доценти кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання Тетяна Дацька та Вікторія Кочубей провели вебінар, присвячений особливостям складання єдиного вступного іспиту з англійської мови у 2024 році. У вебінарі взяла участь також Валерія Мандрейчук, студентка І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014.021 Середня освіта. Англійська й німецька мови та зарубіжна література. До заходу доєдналися студенти-випускники бакалаврських програм, які реалізуються у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка.

Тетяна Олексіївна ознайомила студентів і з технічними характеристиками тесту ЄВІ з англійської мови 2024 року, і з мовними особливостями текстів завдань ЄВІ. Валерія Мандрейчук поділилася власним успішним досвідом складання іспиту в минулому році та надала корисну інформацію стосовно процедури складання ЄВІ очима учасника. Студенти мали змогу поставити свої питання та отримали  цінні поради щодо того, як ефективно використати час, що ще лишається до дати іспиту, щоб успішно скласти ЄВІ з англійської мови.

Побажаємо випускникам максимально легкого й успішного складання усіх іспитів та з нетерпінням чекаємо на магістерських освітніх програмах Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.  

Дорогі випускники, хай ніякі тривоги не стануть завадою на вашому шляху до успіху!

Матеріали підготувала кандидат філологічних наук, доцент кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання Т. Дацька